ποιοι είμαστε

Όλες οι μεγάλες ιδέες γεννιούνται από την προσπάθεια μέσα από την ανάγκη  του να κάνουμε τον κόσμο μας ομορφότερο «Η ανάγκη είναι η μάνα της εφεύρεσης» κατά το γνωμικό.

 

Αντίστοιχα , η Hydrographic Design  by Stavridis γεννήθηκε  από την ανάγκη να δοθούν στα αγαπημένα μας αντικείμενα μια προσωπική εμφάνιση ,που θα τα κάνει να ξεχωρίζουν αλλά ταυτόχρονα να αποκτούν και μια ξεχωριστή ομορφιά.

 

Χρειάστηκαν αρκετές ώρες σεμιναρίων και πολλές εκατοντάδες μίλια ,για να μάθουμε την τέχνη της υδροβαφής από τους καλύτερους και να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στους φίλους μας που μας εμπιστεύονται .

 

Έτσι από το 2009,η Hydrographic Design by Stavridis , ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της βήματα στην περιοχή του Λουτρακίου ντύνοντας οχήματα όλων των τύπων με την προσωπική πινελιά των ιδιοκτητών τους .Το αποτέλεσμα των πρωτότυπων σχεδίων αλλά και  του επαγγελματισμού του Κώστα Σταυρίδη ,σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές οδήγησαν την εταιρεία μας πολύ γρήγορα σε σημαντική ανάπτυξη ,μιας και οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας έκαναν γνωστούς σε όλη την Ελλάδα.

 

Σήμερα η εταιρεία μας συνεχίζει να βρίσκετε στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των ανθρώπων που αγαπούν τη υδροβαφή ,αφού δεν έχουμε σταματήσει λεπτό την παρακολούθηση σεμιναρίων για οποιαδήποτε νέα τεχνική ,όπως επίσης φροντίζουμε να προμηθευόμαστε πρώτοι κάθε νέο σχέδιο που κυκλοφορεί στην αγορά.

 

Σας περιμένουμε στον νέο μας χώρο ,να συζητήσουμε φιλικά πάντα ,για να σας προτείνουμε το καλύτερο   για εσάς σχέδιο ,για οποιοδήποτε αντικείμενο.

 

Πάντα φιλικά ,γιατί στην Hydrographic Design by Stavridis ,οι επισκέπτες είναι πρώτα φίλοι και μετά πελάτες